Blogg paus

Hej allihopa, nu gör jag en blogg paus eftersom blablabla

Bölfilm

Hej! Jag och mamma har precis kollat färdigt på en redigt jäkla bölfilm. Båda stod och grät i typ femton minuter efter filmen va slut. Filmen heter Hachi - A dogs story och är baserad på en sann historia, kolla in på den om du inte gillar bölfilmer...

Just nu håller jag och mamma på att städa hela huset, eller aa lägenheten då va. Trevligt trevligt, bloggar mer när jag hra något vettigt att säga, hejdå! ^^
 
*gråter* *gråter* *gråter*

Say you love me, as much as I love you

Hejhej! Förlåt att jag bara skrev ett inlägg igår. Jag och Gabba var rätt länge faktiskt, till typ tio tiden och när hon hade gått så satt min pappa på datan hela tiden så sooorrryyy.

Idag ska jag inte göra ett skit. Tänkte dra till stan med mamma men nope. Ska läsa en bok kanske -.-

Bloggar mer senare, bajsbajs!

Yabadabadoii

Hej! Jag har precis städat mitt rum och ska alldeles strax klä på mig. Gabba kommer hit klockan två... Eller aa det visste ni redan.. Bloggar mer när Gabba har gått hem, det kommer alltså inte bli så värst mycket bloggning. Bajbaj.


Fabulöst liv

Hejhejheeeej. Har ingenting att skriva om. Såg precis färdigt finalen av Project Runway och var kind of glad över den som vann. Vilket liv jag har.

Imorgon ska jag vara med Gabba, hon kommer hit ungefär vi två tiden. Vi hade tänkt att spela Wii en hel del, hon är den enda jag känner som är lika stor game nörd som jag, tror det beror på att vi båda har brorsor som är meeeeeeeeega gamers.

Btw, lyckades övertala min mamma att jag får göra något med mitt hår. Alltså färga eller något sånt. Annars brukar det alltid va att jag frågar henne något och dp säger hon ''När du blir 45 får du''. Och jag är fullständigt seriös när jag säger det. Men jag lyckades alltså övertala henne att låta mig göra dipdye, eller ja övertala och övertala, hon sa om jag läser en bok på sommaren så får jag göra dipdye. Hon har klagat på mig hela sommaren att jag ska läsa en bok eftersom det gör att jag får en ''livligare'' fantasi och kommer förbättra min svenska... tydligen.

Det var allt för idag, vi ses nästa gång när jag berättar allt intressant som händer i mitt fabulösa liv, bajsbajs.

Hej! Nu har jag och mamma precis kollat lite på tv och snart börjar Top Model, därefter blir det Project Runway final! Bloggar efter det, hejdå ^^


Dagens outfit

Klänning - HM - Strumbyxor - Lindex - Bälte - Vetifan

Nytt i garderoben

Magtröja - Ginatricot 29:-

Show me what you got

Hej! kom hem från stan för en stund sen. Fick hem en magtröja som ni får se senare.

Nu ska jag käka och sen ska jag kolla om det nya Masterchef avsnittet har kommit ut. Juste btw, innan jag drog till stan så bokade mamma en liten mini resa! Vi tänker ta en färja till Riga och stanna där två nätter. Vi åker nu på söndag... ville bara säga det eftersom jag inte brukar åka utomlands så ofta... bajsbajs.
 
KOLLA IN SNART FÖR BÅDE DAGENS OUTFIT OCH NYTT I GARDEROBEN :D

Welcome, welcome to the city

Hejsan! Just nu är jag fottfarande i min pyjamas och spelar lite gura. Ska aldelles strax börja klä på mig. Jag ska nämligen ner till stan där jag möter Kiana. Vi tänker väll.... shoppa? Det va typ det. Det som förstår allt är dock vädret, regnar ju så jäkla mycket. Äh, nu ska jag inte va bitter. bloggar när jag kommer hem. Hejdå! ^^

Inga bilder denna gången..

Sup m8

Hej! Har inte gjort ett skit sen jag bloggade senast! :D  Och jag har heller inte något att säga, äh nu ska jag käka, bloggar senare. Hejdå! ^^

BACK!

Hejsan allihopa! Nu är jag tillbaks på bloggen. Ville bara ta en liten paus you know.

Kan berätta lite om gårdagen. Igår så ringde min kusin, Rosie, mig och frågade om vi kunde dra till Evedal och bada. Eftersom jag inte hade något annat för mig så sa jag ja. Vi drog dit ungefär vid tre tiden, när vi kom dit så badade vi, [no shit] solade, käkade godia och hyrde typ en dubbel cykel... o.0

Idag har jag inget planerat, det var tänkt att jag skulle vara med Felicia med det blev dock inte av. Ärligt talat så är jag för trött att va med någon idag. Idag tänker jag bara vara hemma. Aja, bloggar mer senare.

Btw, min andra kusin, Julie, och min kompis Jwan har en ''One Direction'' fan blogg där dem bloggar om BARA 1D. Just nu har jag också börjat blogga på den så om du är en 1D fan så rekomenderar jag att du checkar in bloggen! Och jag lovar er minst 13 inlägg om dagen på denna bloggen ;)

Klicka på bilden för att komma till bloggen!

DAMP

HEJ ALLA, KOMMER INTE BLOGGA PÅ TVÅ DAGAR EFTERSOM.... JAG VET FAKTISKT INTE VARFÖR MEN KOLLA IN PÅ MÅNDAG, DÅ BLIR DET FETT MED BLOGGNING!

We could be fire

Hejhej! Just nu lyssanr jag på JB. Åhhhh asså har sååååå bieberfever nu ^^.

Imorgon har jag inget planerat. Vi får väll se vad dagen har att erbjuda... hehe. Nu ska jag lyssna på mer JB och seadan kolla lite Masterchef, hejdå ^^

Like a maniac

     
Hejsan! kom hem för kanske en halv timma sen. Jag och Julie var som sagt på stan, mötte upp Jwan lite men sen stack hon. Vi checkade dock in lite affärer men köpte inget. Efter det stack vi till donken och käkade, köpte upp min födelsedags kuppong skit grej ;)

Nu håller jag på och checka lite bloggar och ska alldeles strax spela lite Sims 3, måste dock bajsa nu. Håller på att skita ner mig, bajsbajs.... u get it? ;)

My little JuJu

Hej allihopa! Är som sagt hos Julie, vi vaknade ungefär för en timma sen. Senare ska vi till stan och.... gå på stan..
Bloggar kanske innan jag går, annars gör jag det när jag kommer hem, hejdå ^^
Juujuuuuuu

Yeah right

Hejsan! Just nu är jag hos Julie. Kom till henne ungefär vid nio och vid drog ut lite efter jag kom. Gjorde lite allt möjligt, dock slutade det med att vi letade efter en stulen cykel. Kom hem ungefär för en timma sen och har käkat lite och checkar just nu facebook och sånt. Sover över här ikväll och imon får vi se vad vi gör. Bloggar mer imorgon, hejdå allesammans ^^
 
Julie när hon är som snyggast...

Dagens outfit

Har ingen kamera och kommer inte ha det i ungefär en månad eftersom min storebror har den så alla ''Dagens Outfit'' bilder kommer bli med webbkameran. Saaawwwiii.
Klänning - HM

Dark team

Ännu en bild från gårdagen
 
Nu har jag precis käkat och nu far jag, mamma och systern iväg för att gå och fika... som jag berättade innan. Kanske går en runda i stan också, vi får se. Bloggar mer när jag kommer hem, men nu ska jag klä på mig. Bajsbajs.

Red eyes

Hej allihopa! Vaknade ungefär vid elva och käkade frukost för en stund sen.

Idag är det stråladne väder ute och då tänkte jag och familjen gå ut och fika, förhoppningsvis kommer vi inte gå runt sjön. Hatar motionera och allt sånt jäkla tränings skit. Bloggar mer senare, nu ska jag spela Sims 3, hejdå! ^^

Ny kategori - Sandras foto

Hej! ville bara säga att jag nu har fått en ny kategori som heter Sandras foto ↓. Egentligen har jag bara kategorin eftersom jag vill visa min mamma alla bilder jag eller mina kompisar har tagit ^^ Och det var väll det...

Dock vill jag tilläga att alla bilderna kommer vara tagna av mina kompisar och deras fancy systemisar och inte med min dåliga digital kamera [eller jo kanske några bilder] så jag ska inte ta nån credit för bilderna what so ever. Ville bara få det sagt.

U did what?

     
Nu är jag hemma och ska alldeles strax käka och efter det ska jag spela lite Sims 3 som jag fick igår, eller aa, fick och fick ;)
Mer bilder från dagen kommer senare, vill inte att ni ska få alla bilder på en gång.

Opposite

Hejsan allesammans! Just nu sitter jag, Filippa och Jenny hemma hos Filippa och kollar på film. Innan så var vi också med Hanna och fotade vi sjön. Vi fotade lite ''skräck'' bilder som Filippa kallar det och här ↓ ser ni lite bilder.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Efter vi fotade så stack jag och Jenny hem till henne och käkade och cyklade sedan hem till Filippa. Bloggar mer när jag kommer hem då ni också kommer få mer bilder ^^
 
Uppdate: Ville bara berätta en grej som Jenny märkte på dessa två bilder. Lägg märke till att bilderna är helt tvärtom, Filippas bakrund är vit, min svart. Filippa har på sig en svart tröja, och jag vit. hon har blont hår, jag har svart osv osv.

Sa du Masterchef?

Hejsan! Klev ur dushen för en stund sen. Efter dushen blev jag lite hungrig så mamma stekte ägg som jag mumsar på nu och allt detta säger jag eftersom jag vet att ni vill veta allt om mig och min vardag.......
Ska kolla på ETT TILL avsnitt av Masterchef nu, och efter det blir det, jo men kolla ÄNNU ETT avsnitt av Masterchef, vilket sammanträffande!

Bath

Hej allihopa! Nu har jag precis käkat lite mat och ska ta ännu ett bad. Bloggar mer lateroo. Hejdå! :D

Awesomeness

Hej! Det blev inte stan. Just nu sitter jag och ska precis kolla på ännu ett avsnitt av Masterchef. Blir sååååå hungrig när jag kollar på det... Sorry för så tråkiga och korta inlägg men har verkligen inget att säga. Äh, hejdå.

The City

Nu åker jag och mamma ner till stan där vi kommer kolla runt i lite olika affärer, bloggar mer senare, bajsbajs.

OMGOMGOMGOMGOMG!!


What?

Klockan är två på natten men ingen i familjen är trött så alla är vakna. Älskar verkligen sånna här kvällar! Nu har jag tagit en skål med flingor och ska kolla på Masterchef. Ja, jag äter klockan två på natten eftersom jag är hungrig och ja, jag kollar på masterchef!

Ragestache #5 ... har ingen aning om det äns är nummer 5


PÅ HÖGSTA VOLYM JUST NU ↓


Presenten på bild

Jumpsuit - HM 100:-

Colour VS BlackNWhite

      
      
Två bilder från när jag och Mt fotade i fredags

Hej! Sov som sagt över hos Hanna igår med Felicia. Vi somnade halv fem eftersom Hanna var så jäkla rädd för spindlar, kackelackor och sniglar som va på hennes fönster [dem va utanför fönstret, inte inne i rummet] och det slutade med att hon sprejade hårsprej på kryppen...

Vaknade ungefär vid två idag och vid tre så hämtade mamma mig. Har bara latat mig och käkat lite sen dess. Senare ska jag och familjen kolla på fotboll, HEJA ITALIEN!

RSS 2.0