You're just like them all

Hello world!
Rättare sagt dem fem personer, inklusive mig, som läser min blogg.
.....
HEJ!
Kom hem från bowlingen ungefär vid halv nio tiden, jag förlorade, som vanligt, men det var i alla fall väldigt kul ^^
När jag kom hem så har jag käkat lite och försökt att hitta en hemsida där man kan kolla på Americas next topmodel men så funkar det såklart inte på min data, såklart -.-
Aja, tänkte att jag kunde kolla på Hello Baby istället, om det nu funkar -.-

Förlåååååååååååt för bildlösa [säger man så? o.O] inlägg hela tiden men på denna datan så finns det ingen webbcamera, inte för att ni vill bara se webbkameror bilder hela jävla tiden men jag har ingen jävla systemkamera som jag kan fota med och sen lägga upp bilder här på bloggen så deal with it!


Dagens outfit


Skjorta - Någon second hand butik utomlands - Byxor - Ginatricot


Love to the weather!

Hej allesammans!
Mamma hämtade mig från Kiana ungefär vid tolv tiden och skutsade hem mig. Efter det så bestämde jag, mamma och min syster att vi skulle åka till stan eftersom det var sååååå fint väder ute! Mer än 15 grader! På stan så fikade vi och drog runt och kollade lite.
Efter en stund så ringde Julie mig och vi bestämde att vi två och Jwan skulle dra och bowla senare. That's kind of everything.
Just nu är jag bara hemma ch chillar, ska snart repetera lite svenska och sen ska jag bara chilla.
Lägger snart upp dagens outfit så checka in senare, hejdå! ^^


@ Kianas place

Hej allesammans!
Jag tänkte göra ett inlägg til igår men sen så belv det bestämt att jag skulle sova över hos Kiana. Så jag kom hit till Kiana ungefär vid sjutiden och nu har vi precis käkat frukost och bara chillar, senare idag ska jag nog vara med Julie och Jwan. Bloggar när jag kommer hem, hejdå! ^^

Alla läxor till veckan - Check!

Så! Nu är alla läxor till veckan färdiga! Just nu har jag skiiiiiiiiiiiit tråkigt. Nej gud, nu blev det här inlägget så himla lamt. Hejdå.


Blåögd

Har precis läst färdigt boken som vi har haft till läxa på svenskan. Boken heter Blåögd och är väldigt bra. Dem första trettio sidorna är ganska sega men sen när man kommer in i handlingen är det svårt att sluta läsa. Jag hade börjat läsa dem första tjugo sidorna för ungefär två veckor sedan och tänkte börja med att läsa färdigt i alla fall mer än halva idag, jag började alltså på sidan 26 idag och kunde inte sluta läsa boken. Så himla bra var den. Denna boken rekomenderas verkligen. Ni kanske vill [förmodligen inte] att jag ska berätta lite om boken, själv tycker jag man inte kan berätta kort om boken, om man berättar något så förstör man hela berättelsen tycker jag. Så låna och läs boken om ni inte har något bättre för er. Ni kommer inte ångra er.

Far, far away

Hej!
Vaknade ungefär vid halv elva tiden och har käkjat frukost och kollat på en film och PLL sen dess.
Idag blir det en tråkig dag som inkluderar att läsa ut en bok [nästan i alla fall] och plugga till ett svenska prov.
Vill bli färdig med allt idag så jag kan vara med kompisar måndag och tisdag. FIGHTING!
Bloggar senare när jag inte pallar att plugga mer. Hejdå! ^^


My babyyyy


Skit data pisspotta

Hello everybody! ^^
Just nu skypar jag med Julie. Gjorde ett videoinlägg innan och redigerade den och allt men sen när det skulle sparas så laddade själva filmen och när det gått typ 80% så stängdes hela datan av -.-
Hänt så fem gånger typ nu så vi får se om jag pallar redigera den igen imon.
Jag har i alla fall inte gjort någonting sen jag kom hem. Bara suttit på datan och skrämt skiten ur typ fem st med hjälp av aftonblaBet ;)
Detta blir sista inkägget för idag så godnatt allihopa och sovgott! ^^


Ulrik Munther

Hej!
Idag har vart en väldigt bra dag, först så blev det alltså lite plugg, sedan så skutsade mamma mig till Filippa och sen kom Hanna efter ett tag Vi kollade lite på ''lillabloggen'' och sen så fotade man lite också. Ungefär klockan halv tre så fick vi skuts till Grand där man kollade in lite kläder och sånt men sen så kollade man på Ulrik Munther också såklart ;)
Efter han hade framträtt så fick han skriva autorafer och sådant skit och då köpte Hanna först Ulriks skiva och då fick man förtur i kön till autograf skiten men sen så fick dem som inte köpt hans skiva hans autograf också och då gick jag upp och Hanna ville upp igen men ingen av oss hade papper som han kunde skriva på men jag hittade en servett i min väska som jag använde och Hanna hade köpt lite trosor så Ulrik fick nämligen skriva sin autograf på Hannas nya trosor! Så jääääääääääkla kuuuuuuuuuuuul! xD
Efter det så träffade vi Jwan och Julie och så försökte vi leta upp Ulrik överallt men det gick inte och sen fick vi skuts hem och nu är jag hoooooooooome!
Ska snart göra ett videoinlägg så kolla in i bloggen snart, hejdå! :D


Någon subway grej vi mötte på Grand


Do it like that

Hej allihopa!
Jag vaknade ungefär halv elva och sen dess har jag käkat lite frukost och kollat lite på tv och sånt. Snart så ska jag börja plugga lite, fast det är inte så mycket plugg utan jag ska bara läsa en bok, och sen far jag över till Filippa där hon och Hanna väntar på mig. Vi ska tydligen fota och sen drar vi till Grand för dem fyller nämligen ett år och då är det massor med festligheter där!
Bloggar kanske hos Filippa men annars så bloggar jag när jag kommer hem.
Syns senare, hejdå! ^^


I need that one thing

Hej ^^
Just nu sitter jag och kollar på några youtube klipp och sånt. Har ingenting att blogga om på riktigt men ville bara... passa på?
Btw, förra inlägget när jag la upp videoinlägget så är det typ skit dåligt ljud så man hör typ ingenting, men det va inte så mycket att höra om man säger så. Nu vet ni det.


Jag spelar minuten

Asså, man ska typ blåsa på korten så bara ett är kvar på glaset, såg det på Minuten och ville bara testa...

New things

Detta köpte man på Grand today ^^
Byxor - Pieces 150:- - Mickey Mouse tröja - Hm 150:-

@ Grand

Hej allesammans! Just nu är jag i Grand med mamma och äter en chockladboll, köpt lite grejjor här som jag visar sen när jag kommer hem så kolla in senare. Bajsbajs!


Videoinlägg!


Home sweet home

Hej!
Kom hem från sklan för kanske tjugo minuter sen, har precis gjort ett videoinlägg och väntar på att det ska ladda klart, men dock så är det inte ett ''prat'' videoinlägg, utan bara om vad jag har... gjort idag? Så jag varnar er för ett tråkigt och töntigt inlägg.
Kan dock säga att det kommer komma upp ett videoinlägg som typ ''en dag i KBS''. KBS är en förkortning av min skolas namn då. Så nu har ni något att se fram emot!
Bloggar senare, hejdå! ^^

In the car... again

Hejsan! Är just nu i bilen medan mamma för andra gången gör lite grejor. Idag har det vart en toppen dag, förutom att vi har haft ett kemi prov som överraskande nog gick bättre än SO provet, trodde verkligen det skulle vara HELT tvärt om! Äh, nu har jag ingenting mer att säga. Kanske bloggar när jag kommer hem men om jag inte gör det så säger jag godnatt redan nu, godnatt allihopa ocj sov sött! ^^


Videoinlägg + NYHET!

Hej allesammans!
Just nu sitter jag här med Hanna och har precis fotat lite. PLUS att vi har en liten nyhet, okej typ världens sämsta nyhet men aja, checka in videoinlägget här nere så får ni veta!
Hejdå! ^^

Hemma

Just nu är jag hemma och har precis käkat lite, borde egentligen plugga nu men pallar inte så är inne på datorn lite istället.
Har egentligen inget att säga men ville bara, töntvarning, passa på  att blogga nu när jag... kunde?
Bloggar efter jag gjort kemin, hejdå! ^^

In the car

Hej allihopa!
Just nu sitter jag i bilen medans mamma är ute i stan och gör nått. Idag så va det en vanlig onsdag som innehöll en lååååååång geografi lektion på morgonen och andra grejsimojjser. När jag kommer hem så väntar kemi boken på mig, imon är det som sagt kemiprov. Ååååååhh -.-


Mätt som en dumle!

Moshi Moshi! ^^
Efter jag hade pluggat färdigt kemin som ni såg och efter det pluggade jag franska glosorna och sedan så bestämde vi i familjen att gå ut och äta lajte. Vi åt på en grekis resturang, jag låter såååååååå jävla töntig nu, och jag är såååååååå mätt!
Varför jag skrev mätt som en dumle? Seriously, i don't know.
Bloggar mer imon, så godnatt till er alla! :D
Just nu:

Kemi - Check!

Check... and mate!
behövde bara göra sådär...

Videoinlägg ^^


Historia prov

Hej!
Jag har inte bloggat på typ, två tre dagar men jag har haft såååååå mycket plugg and it's not over yet -.-
Kommer hålla på med prov och sånt i typ två tre veckor till men jag komemr fottfarande blogga, pallar inte med allt plugg anyways.
Idag har jag haft historia prov o franska revolutionen, det gick väll bra. Asså jag kan allt på provet men jag ahr inte tiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiid, om jag skulle haft mer tid så skulle det vart så jäääääävla bra!
Jaja, det gick bra ändå ^^
Kom hem från skolan för typ en halvtimme sen och har precis käkat lite mellis och ska checkar lite bloggar nu och sedan ska man plugga inför kemi provet på torsdag, sen kanske lite franska glosor om man är duktig.
nu ska jag säga det töntigaste jag har sagt i hela mitt liv... fml

No biggy

Hej! ^^
Just nu sitter jag och checkar lite facebook och kollar på tv. Senare idag ska jag plugga färdigt provet till franska revolutionen som vi har nästa vecka, sen ska jag också plugga färdigt allt i kemi och sen plugga färdigt alla andra läxor.. och allt ska vara färdigt tills typ innan klockan sex.. god help me...
Gammal bild från skolavslutningen förra året.

Ragestache #3


BomBamPow

Hellohello
Just nu sitter jag och kollar på nån film och tog ett bad för någon timme sen. Längtar veeeeeerkligen tills imon! :D
Detta blir sista inlägget för idag så säger godnatt nu, godnatt och sovgott allesammans! ^^

Videoinlägg ^^


1,1 mil

Idag har jag gått 1,1 mil, ja du hörde rätt, 1,1 mil
Vi i sjuan, sexan och åttan fick tydligen inte vara i skolan eftersom nian ska ha tre stycken nationellaprov så vi fick gå 1,1 mil istället -.-
Det va såååå jobbigt! Mina ben värker som in i fan!
Efter vi hade gått den där rundan, som va 1,1 mil, så åket jag, Emmy och Mt och köpte biljetter till ''discot'' vi ska till imorgon! Är sååååååååå taggad! :D
Snart ska jag ta ett vaaaaaarmt bad! Bloggare senare, hejdå! ^^

Mina gratis grejer har kommit!

Min barnmatarsked och min tandkräm har kommit, har dock inte fått några andra grejer. Jag har ju beställt typ åtta grejer mer men dem kommer väll snart
Anyways
Tog busen hem från skolan idag eftersom mamma inte kunde hämta mig. Nu så ska jag ta och käka lite mellis och börja plugga på två prov som vi har nästa vecka. -.-
Fyfan säger jag bara, fyfan
Btw, jag och några kompisar kom på lite roliga skämt denna vecka, en jag kom på var på gympan när min gympalärare skulle berätta hur man spelade baseball, då sa han
''Okej, det finns fyra baser'' Då sa jag ''Varför inte syror? ;)''
Ett annat skämt:
''Men gud va sur du är!'' ''Ge henne en bas'' ''Men hon gillar ju gitarr''
HUMOOOOOOOOOOOOOORR!!

Btw nummer två, vill säga grattis till Ipp som fyller år idag! Grattis Ipp! Checka hennes blogg i menyn eller klicka häääääääääääääääär

In school

Hejsan allihopa! :D
Just nu har vi svenska lektion i datasalen, känner mig busig som bloggar nu.
Ähh, nu känner jag mig töntig, bloggar när jag kommer hem, hejdå! ^^

Rubriiiiiiik

Hej! Just nu sitter jag och kollar på tv, Greys Anatomy, och har precis gjort färdigt franska läxan. Innan det så åkte jag och familjen och hyrde film. Detta blir sista inlägget idag så godnatt till er alla och sov gott! ^^


I'm still young but I go, I go

Hejsan svejsan på er alla framför dataskärmen! :D
sandra, dem kanske kollar på din blogg på mobilen?
juste..
Hej allihopa!
Kom hem från stan kanske för en halvtimme sen och nu sitter jag och checkar några bloggar. Skolan idag va väll helt okej och sen efter skolan drog jag och några andra tjejor som sagt till stan och tog lite gratis kaffe på donken ;)
två ord säger jag bara, nattstad.se/gratisgrejer äger.
Jag ska snart repetera lite franska and that's it, tänke göra en dagens outfit men pallar verkligen inte.
Och detta säger jag eftersom alla vill verkligen se mina outfits varje dag eftersom jag är världens bästa stylist och har världens bästa mode och jag är bäst
....
Bloggar senare.. kanske, bajsbajs! :D

...

Hej allihopa! Duskade innan och nu sitter jag och kollar på Top Model med mamma. Bloggar nog inte mer idag utan imon.. Och jag säger detta för precis alla vill ju att jag ska blogga och alla älskar min blogg...


Nu design snart! kanske...

Tänkte bara säga att det kaaaaaaaaaaaaaaaanske kommer en ny design snart för jag och MT kanske ska vara på fredag och då tänkte vi fota! ^^
Men det är bara kanske, men tänkte i alla fall att jag behövde en ny design för det är ju inte vinter nu heller, jag har ju typ ''snö'' bilder på min blogg! Eller det snöade ju idag så -.-

Can you hear it?

Hello hello... baby u called i can't hear a thing! :D
Sry, behövde bara göra det..
Hej i alla fall! :D
Kom hem från skolan för kanske en halv timme/en timme sen och har precis käkat mellis. Resten av dagen så vill jag bara vara hemma och chilla och inte göra nånting. Är såååå trött!
Men såklart så ingår ju lite plugg såklart, men jag har redan gjort alla läxor så jag ska bara repetera lite kemi sen är det klart!
Bloggar senare, hejsvejs! :D
Scrue jäkla onepiece eller ziperalls, kigurumi is the shit ;)

Dagens outfit

Tröja - Lindex - Kofta - Bikbok - Byxor - Ginatricot - Mössa - Monki

Min fina lilla MT! :D

IDAG ÄR INGEN VANLIG DAG! U KNOW WHYY?!?!
DET ÄR MT'S FÖDELSEDAAAAAG!
*JUBEEEELLL* *JUUUUBEEELLL* *JUBBBEEELLLL*
GRATTIS MTUTT! :D

I alla fall...
Jag vet att jag inte har bloggat och jag har ingen förklaring varför förutom att jag inte orkade.
Idag så va det en låååååååååååång måndag fast ändå inte så lång listade Hanna ut ;)
Just nu checkar jag lite bloggar och ska snart plugga in lite repliker och sedan drar man sig iväg till the theater [säg dem två sista bokstäverna i en brittisk engelsk skit grej så låter det coolare]
När jag kommer hem från det så lägger jag upp dagens outfit och sånt shit men nu måste jag verkligen gå!
HEJDÅ! :D

Fyyyyndaaaaarrr

Har fyndat som in i fan på denna hemsidan Hanna visade till mig, beställt allt från barnmat till hårinpackning! OCH ALLT ÄR FREAKIN FREEEE!
Checka in hemsidan hääääääääääääääääääääär!!

We can do this, we can do that

Hej! :D
Jag bloggade inte igår för jag var upptagen med att bara med några friends of mine. Vi sov över och hade det väldigt treeeeeevligt :)
Kom hem ungefär halv sex och sen dess har jag käkat och dushat, just nu håller jag på att checka in lite bloggar och skolavslutningsklänningar. [är det verkligen ett helt ord? o.O]
Bloggar lite senare, även om jag inte har något att blogga om, peace out

Fredagen den 13

Hejhej!
Idag så har det vart en rätt så lugn dag, älskar fredagar! Vi slutar tidigt och den enda jobbiga lektionen vi har är franska! Men sen så är det ju fredagen den 13 också.... Men inget dåligt har hänt mig... än..
!!!
Efter skolan så blev jag så läskad av Hanna och Vilma för dem drack varsin cola så jag drog och köpte en jag med, ville bara få det sagt.
Senare idag kanske så sover man över med några tjejer som sagt, bloggar senare, PEACE!

Dagens outfit

Tog bilder som jag tagit innan, aja
Kofta - Bikbok - Tröja - HM? - Byxor - Ginatricot - Scarf - Ginatricot

IAmTheBest

Hejhej!
Sitter just nu och lyssnar på skrillex med högsta volym och ska snart repetera engelska glosorna, vi har ett litet engelska test imon så that's why.
Imorgon kanske så man sover över med några tjej, vi får väll se.
Snart kommer dagens outfit, kolla in senare, hejdå! :D

Say what?

Hellohello
Just nu kollar jag på Grey's Anatomy [stavningggg] och har repeterat färdigt franskan. Ville bara blogga för att säga godnatt och shit. Så godnatt till er alla och sovgott och sött och fint och blablabla.

Cutecutecute&cute

Ondsagskväll i min dunder söta kigurumi ^^

Let's change the globe

Hejhej allesammans!
Kom nyss hem från stan för en stund sen och sen dess har jag bara checkat några bloggar och lite facebook, ska snart ta något att äta. Är sjuuuuuuuuuuuuuukt hungrig. Efter det ska jag ta och repetera lite på franskan och that's it.
Bloggar senare, hejdå! ^^

Sleep tight

Så, nu har jag precis kollat färdigt på Topmodel Sverige, och ska snart kolla på Modern Family. ÄLSKAR serien!
Ville bara blogga för att säga godnatt & shit. Så, godnatt allihopa! ^^

Sunglasses x2

Det jag köpte idag på stan
Båda solglasögonen för 20:-  -  Lindex

Swag, swag, on you

Hej! :D
Idag så började tyvärr skolan igen [no shit  Sherlock] och det va en vanlig tisdag som gick rätt så snabbt. På maten så fick man pannkakor med grädde och sylt... det tyckte jag va lite spännande..
Efter skolan så stack jag och några andra tjejer först till Filippa och sedan till stan.
Köpte lite grejor som jag lägger upp sen.
Nu ska man repetera lite kemi och skicka sin labbrapport till sin kära mentor, senare ikväll är det final på top model och lite andra grejor på tv innan och efter! Älskar tisdagar! ♥

@Jwan&Julies place...

Hejhejhej
Just nu sitter jag med töntarna Jwan och Julie. Vi har nyss köpt godis and shit och ska snart kolla på Kids choice awards.
Aja, SANDRA OUT!

The language of love

Yoyo, wats up in hood?!
Just nu håller jag på emd min labbrapport till kemin på onsdag, man ska tydligen se om mat kan ändra färg med hjälp av en indaktor blablabla. Onödigt kemi skit som jag ej vill ha på min blogg som alla älskar... host host..
Nu så är jag färdig med den och ska skicka den till min kära mentor som jag har typ i alla ämnen och som jag älskar så jävla mycket.
jävla skit.
Snart så ska jag repetera några sidor i kemi boken som vi ska kunna till på onsdag så jag inte behöver plugga mer på dem och klockan två så ska jag åka hem till min kära kusin Julie och där väntar hon och Jwan och vi ska tydligen ha en spa dag.... låter så jävla töntigt jag vet. Aja, vi ska typ testa göra en egen ''mask'' med avokade och frukt och sånt skit. Kan lägga upp bilder sen kanske ;)
bloggar kaaaaaaaaaaaaanske innan jag går, annars bloggar jag där, see ya! ;)

me and my sistah

Dagens outfit

Tröja - HM - Shorts - HM - Tights - Lindex - Bandana - TGR

Bombompow, like that!

Nu har jag proppat i mig ett kilo mat och två kilo godis, feels goooood bruh!
Snart ska jag och familjen åka ut och.... seriöst så har jag ingen aning vart vi ska men ut ska vi...
Bloggar senare med dagens outfit och sånt shit, hejdå! :D
snygg ju! :oo

Engelskaprov - CHECK!


Glad påsk.... i efterskott? o.O

Jag är jävligt förvirrad, mamma säger att det är påsk idag men det ser ut som om det va påsk igår eftersom alla skrev gladpåsk blablabla.... Aja, vi firar den idag!

Easter egg hunt

Godmorgon alla trevliga, och för er andra, hej.
Idag på morgonen så satte jag mig vid käksbordet och såg såklart ut som en nyvaken bajs, sen sa mamma: Så har du hittat det?
Då svarade jag: Hittat vad?
Ditt påskägg såklart!
Ni skulle sett mitt fejs när hon sa det, blev så jävla glad! Ni fattar inte hur mycket jag gillar ''hitta godis''! Varje år på mitt kalas så gömmer mamma alltid godispåsar till alla som är med på kalaset bara för att jag älskar det så jävla mycket. Men alla tycker typ det är töntigt, but do I care? Nope sucker!
Aja så nu har jag hittat mitt påskägg som är fyllt med godsaker!
Det är ju väldigt fint väder ute så jag tänke ta lite kort till ett bildprojekt vi ska ha till bilden, VÅRKÄNSLOR skulle bilden tydligen föreställa, wish me luck with my freakin digitalkamera -.-
hejdå.

HARRY POTTER

Nu får ni alla slå på fyran! Nu börjar nämligen HARRY POTTER OCH HALVBLODSPRINSEN!!
[vetifan om det ska vara ett helt ord det där]

A-amigo! A-a-amigo!

VAR ÄR DISCO TUNNAN?! DÄR ÄR DISCO TUNNAN! VEM SKA ÅKA DISCO TUNNAN?! DEM SKA ÅKA DISCO TUNNAN!
sry, har haft den i huvet hela dagen idag, och ja, jag kollar på Amigo.. varje fredag..
ANYWAYS
Vi har tagit hand om min mammas och pappas kompis barn idag... fick jag det rätt nu? o.O
Aja, så vi har tagit hand om henne hela dagen. Nu i slutet på dagen så tog vi bilen och körde till Max där vi åt hallonpaj med glass som va jävligt god. Sen så försökte jag få henne att komma upp i en jäkla ''lekstuga grejsimojjs'' och hon började lipa varenda jävla gång, PLUS att hon luktade bajs hela jävla tiden för hon hade bajsat i blöjan -.-     [hon är typ två år]
Aja men nu har vi kommit hem och ska kolla på en film pappa hyrde häromdagen, nämligen Tintin. Detta låter väldans trevligt i mina öron.
P.S, märkte ni inte att jag lät väldigt svensk i slutet! :D   Får väll ta och skicka det till min svenska lärare så han ska se hur jävligt bra svenska man kan tala. Det ni!

Mamma saves the.... hunger? GAMES.. sorry behövde bara skriva det.

Gud vad hungrig jag är!
Men sen får man höra från pappa att mamma har gått och köpt en vesuvio pizza! Nu är det väll dags att köra en töntig mening va? Ähh, nu kommer den!
Glädjen som uppstår när man ska äta pizza till lunch! ^^
Jag vet, jag har inget liv.
OMG, ÄR DET MAMMA I TRAPPEN?!?!?
jag är jätte förvirrad, är detta foki eller inte? o.O

13 saker ni inte visste om mig

1. Jag måste säga tre särskilda meningar till antingen min mamma eller min pappa innan jag går och lägger mig


2. I torsdags så såg jag min första skräckfilm, barnhemmet.


3. Jag skrev just en grej men tog bort det igen för jag vet att folk kommer döma mig och hata mig om jag skriver det.


4. Ibland så frågar min mamma mig vad fjortis betyder.


5. Jag vill ha ''asiat'' ögon.


6. Jag är ''kind of'' asiat.


7. Om nån frågar mig var jag kommer ifrån så tar det typ fem minuter att berätta allt, det är skit komplicerat.


8. Jag känner INGEN som gillar Foki, eller Emmy gillar henne lite, men asså lika mycket som mig så känner jag INGEN.


9. Alla mina kompisar, förrutom Emmy, hatar Foki.


10. Jag läser minst 37 olika bloggar varje dag.


11. Om jag har ätit så blir jag hungrig igen efter en timma.


12. Jag älskar Harry Potter filmerna. (jag började märka detta igår så om nån tänker det har du aldrig sagt blablabla så har ni fått svaret nu, och nej jag menar inte att du MT tänker såhär)


13. Jag hatar när folk förändras.

SNÖ?!?!

Idag när jag vaknade på morgonen så såg jag att det lös i mitt rum, då tänkte jag ''då är det väll soligt och strålande väder ute'', sedan när jag tittar ut genom fönstret känner jag att besvikelsen kommer, det är ju såklart f*cking snö ute -.-
WTF?!?!
DET VA JU FANIMEJ TYP 18 GRADER FÖRRA VECKAN?!?!
FUDGE U MOTHER NATURE!
Idag så ska jag bara vara hemma och göra färdigt alla mina läxor, inklusive kemi jäveln, så jag ej behöver tänka på läxorna mer.
Nu ska jag gå och checka bloggar, hejsvejs.

Videoinlägg about nothin'


I'm a ninja, u don't believe me? Okey, did u see that? Exactly.

Yoyooo
Bloggade bara ett inlägg igår för när jag åkt hem från Julie så stack jag och min syrra till bion och kollade på ''Clash of the titans''. Det var väldigt bra! ^^
Idag så kommer jag bara vara hemma och inte göra nånting, håller på att fixa med ett litet videoinlägg som kommer upp snart så nu har ni något att se fram emot! ;)
Checka in senare för att se videoinlägget, PEACE

I wanna stay up all night

Sry att jag inte har bloggat men på morgonen så stack jag och mamma till stan och mamma gjorde lite.. grejer?
Sen så skjutsade mamma mig till Julie och nu har jag vart här den senaste tiden.
Nu ska vi kolla på skräckfilm, låter töntigt när man säger det, I know.
Goooooodbye.
bara miiiin

Oh, u don't like me? Great, let me get my carecake.

Har precis dushat och ska snart föna håret ^^
Med denna bilden säger jag godnatt! :D

I'm lost

Hejhej!
Jag har inte bloggat på typ två dagar för jag har verkligen inte pallat och plus för att jag har vart upptagen med att vara med kompisar sovit över och massa sånt shit.
Men now I'm back suckers ;)
Jag har precis kollat färdigt på top model och nu ska jag checka lite bloggar.
Bloggar snart igen så kolla in lite senare, bajsbajs! :D

TÄVLING HOS PHOTONESS.WEBBLOGG.SE

Hej allihopa!
Jag är med och tävlar i denna bloggen där fyra uber söta tjejer bloggar, checka in där vetja! ;)

Klicka på bilden för att komma direkt till inlägget där ni också kan vara med och tävla! ^^

Dagens outfit

Tröja - Min syrras - Byxor - Ginatricot - Ring - Lindex [NY]

Moa

Godmorgon!
Har nyss käkat frukost och ska snart klä på mig och sen klockan ett så kommer Moa hit. Väldigt trevligt ^^
Bloggar senare, ville bara blogga nu först lite på morgonen. Hejdå! :D

Nicely....ely

Hejsan, har inget att göra så tänkte blogga lite eftersom ALLA älskar min blogg.
Tänkte kanske göra ett litet videoinlägg snart för det va väll rätt så längesen, så det blir lite varierande i bloggen ;)
laaaaaaaaaaaaaaammmee
Nu måste jag övertala mamma att kolla på Modern Family med mig, bloggar nog inte mer idag [säger detta för alla varkligen bryr sig om min blogg och vill veta allt jag gör och när jag gör det] så börjar med att säga godnatt nu så godnatt allihopa och sovgott! ^^
finfint

New stuff

HM - 39:-   LUKTAR SÅ GOTT!!

Lindex - 20:- styck
Lindex - 10:-    Det är den rosa ringen

McD

Hejhej! ^^
Idag var jag som sagt med Hanna, vi träffades på stan och shoppade lite, det jag köpte får ni se på ett inlägg efter detta. Efter vi shoppat så åt vi på McD som vi nu mera ska kalla det ;)
Sedan så cyklade vi hem och chillade :)
Just nu kollar jag på ''Så ska det låta'' med mamma, bloggar snart och lägger upp det jag har köpt, hejdå sålänge! :D

April April din dumma sill

Tjenix!
Just nu sitter jag och käkar och jag ska snart trampa iväg till stan. :)
Och om ni inte visste det så är det 1 april today så ni får inte gå på något april skämt nu ;)
I t.ex youtube så om ni ser längst upp till vänster så ser ni en liten cd, tryck på den så får ni se...

Godmorning!

Godmorgon alla fina, fula, hemska, underbara, med mera
Käkade frukost för en stund sen och snart ska man klä på sig och gå ut på en powerwalk, klockan 1 så möter jag Hanna i stan och sedan får vi se vad dagen har att bjuda på, nu lät jag verkligen inte som mig själv.
Skit i
Bloggar innan jag cyklar ner till stan [eller det kanske är upp?] see ya'll later! ;)

RSS 2.0