NYTT VIDEOINLÄGG!


Världens bästa födelsedag

Hej alla fina! Jag har vart lite off på bloggen men jag tänkte berätta lite om dessa dagar då jag inte har bloggat.

I onsdags så bloggade jag i alla fall lite. Dock berättade jag inte vad som hände när jag väl kom till Hanna. Jag kom hem till Hanna och när jag kom ner till hennes rum så ser jag massor med ballonger i taket och en stor skylt där det står ''GRATTIS SANDRA!''. Hanna och några andra tjejor [Mt, Felicia, Hanna A och Jenny] hade alltså gjort ett överrasknings fest till mig! Jag har alltid klagat på att jag vill ha ett överrasknings kalas och nu fick jag det! Precis efter dem överraskat mig så hade dem beställt två stora familje pizzor som vi käkade upp. Sen kom ju såklart födelsedags tårtan och efter det så spelade vi fem kamp och vem annars än Hanna A ska vinna det liksom? Sedan belv det sleepover med alla tjejerna hos Hanna och jag fick också en present som jag visar på något inlägg snart. Själv var jag vaken till halv fem den dagen men andra höll på en liten stund till. Men det var den dagen! Jag kan helt säkert säga att det var världens bästa födelsedag.

I torsdags så blev jag väckt av kastruller slamrade och timers som pep som in i tusan. Sedan käkade vi frukost och efter en stund gick alla hem och sen gjorde jag inget mer den dagen eftersom jag var såååååå himla trött.

Igår var jag med Mt och fotade. Vi stack också till Grand, hittade några as snygga shorts som jag dock inte köpte.

Nu är jag med Julie och fick just en awesome present som jag ville ha så jäääääääääääkla mycket. Blogar mer om det sen, hejdå! ^^

GAAAAHH

NÅGONTING KONSTIGT HÅLLER PÅ ATT HÄNDA, AAAAAAAHHHH!

Nytt i garderoben

Magtröja - Monki 120:- - Hlasband - Monki ?:-

Både tröjan och halsbandet [som man inte ser så väl] är presenter och båda är också köpta från Monki. Jag fick ju som sagt ett presentkort så med det köpte jag tröjan. Dock fick jag halsbandet imorse av min syster.

ShoppingShoppingShopping

Har nyss kommit hem från stan med mamma. Jag fick ett presentkort imorse som jag genast ville spendera upp. Jag fick ett presentkort på Monki så där far jag och mamma iväg och så köpte jag en suuuuuuuuuuper fin magtröja! Visar den på nästa inlägg så checka in snart!

Dagens Outfit

Linne - HM - Byxor - Pieces

HAPPY B-DAY 2 ME!

IDAG FYLLER JAG ÅR LALALALALALA! om ni nu inte visste det...

Idag vaknade jag ungefär klockan halv elva och väntade på att familjen skulle komma med frukost på sängen och paket och sånt men det trodde nämligen att jag sov och ville inte väcka mig så dem kom inte förens 12 så där låg jag i min säng i en och en halv timma, och jag ville ju såklart inte gå upp för då skulle ju allt försöras. Men tillslut när dem kom så kom dem med presenter och våfflor med sylt och vaniljglass! Kanske inte världens nyttigaste frukost men ack så gott! [Gissa vem som skriver så på sin blogg va? ;)]

Senare idag ska familjen göra trerätters till mig! Vi skulle egentligen till en resturang men vi tyckte det va lite mysigare att ha det hemma! Den största anledningen är dock att jag vill att det ska vara som halv åtta hos mig...

Blir kanske inte så många inlägg idag, om ni inte vet varför så är det för JAG FYLLER ÅR IDAG!

Stämmer in så mycket på mig just nu...


IDAG FYLLER JAG ÅR!


Imorgon smäller det


Just a little bit

Hej! Idag har det varit ännu en chill dag. Alldeles strax ska mamma göra ett litet ärende så jag bestämde mig för att fälja med, har faktiskt inte vart ute något idag. Bloggar mer lateroooo, hejdå! ^^

Sleepy mornin'

Godmorgon, typ. Jag sa till mamma att väcka mig tidigt idag eftersom jag inte blir trött förens tre på natten. Så så började min dag! Kan man äns använda två ''såor'' efter varann.. o.O

Bloggar mer senare om jag har något vettigt att säga, bajsbajs.

Sleep well

Har precis kollat på några gamla Kenza och Tyra show asnitt och ska alldeles strax borsta tänderna och gå och lägga mig. Har inget riktigt planerat imon, dock så kanske jag är med Julie, dock är det inte säkert. Bloggar mer imorgon. Godnatt och sovgott allesammans!

I'm in love with the thought of you

Hej, jag har precis tagit en dush och ska snart ta något att käka. Innan åkte jag och mamma till Grand där vi fickade och kollade lite kläder. Vi hann dock inte kolla på några mobiler eller bra abonemang erbjudnanden, om ni nu ville veta det...

Har inget mer att säga... Eller jo, detta är bara en gissning men ENLIGT MIG kommer många människor, i denna staden jag inte tänker säga var men man kan mog gissa vilken den är om jag säger att jag har vart på grand och allt sånt skit, kommer köpa ett par trasiga jeans från Ginatricot... just guessing here...

Handla och fika med mami - Dagens outfit

Nu tänkte jag bara skriva ett snabbt inlägg innan jag och mamma åker iväg och handlar och sedan går och fikar. Kollar också lite mobiler, bloggar när jag kommer hem. Hejsvejs.

Dagens outfit ↓
Tröja - HM - Byxor - Ginatricot

Screw the weather


Hejsan! Idag vaknade jag av det jäkla regnet som öste ner med ett irriterande ljud. Kommer nog hålla på såhär hela dagen.

Idag ska jag inte göra någonting alls. Ska ta ett långt varmt bad, som jag gör väldigt ofta har jag märkt, och sen ska jag, mamma och syrran dra ner tills tan föra tt checka lite abonemang och jag kanske btw får en HELT NY mobil istället för mammas gamla ^^

Bloggar mer när jag kommer hem, hejdå! :)

Det jag kollar på att köpa just nu


Bestie

Hej! Just nu kollar jag och familjen på fotboll. Har precis druckit lite teaaaaa. Tänker alltid på Voldemort när jag gör det... Aaliyah fattar vad jag menar ;)

Imon har jag inget planerat, får väll se vad det blir. Dock är 90% av alla människor i Sverige på Öland.

Nä, nu ska det bli straffar, bloggar mer imon. Godnatt och sovgott! ^^

We're gonna fight

Hej! Jag har inte gjort någonting idag, Kiana var som sagt här och vi spelade Wii och satt framför datan och latade oss. Hon stack hem ungefär vid fem.

Sen dess har jag inte gjort något alls. Nördat framför mammas mobil som jag ska få snart! En Iphone 4 whiiiiiiiteee, ska få den eftersom min är helt fuckad och jag kan inte ens ringa med en ibland och folk kan inte ringa mig heller. En till födelsedags present! :D

Äh, nu ska jag spela lite SongPop... eller heter det PopSong? skit i.

Lovely

           
 
Hej! Orkade inte blogga igår efter bion, så jag tänkte berätta lite om dagen nu.
Jag, Aaliyah och Kiana gick som sagt på bio, Snow white and the huntsman. Vi kom till bion 40 min för tidigt så vi höll på och larva oss i bio salen, dock så kom det inte några fövirrade ungdomar som kollade konstigt på oss när dem kom in. Oppppsii.

Efter filmen, SOM VAR AWESOME, så åkte Aaliyah hem till sig och mamma hämtade både mig och Kiana. När vi kom hit så käkade vi och larvade oss ännu mer. Sedan på kvällen så skypade vi lite med Amanda och vi somnade ungefär klockan tre.

Nu har vi käkar frukost och håller på att lata oss. Jag bloggar mer senare, hejdå! ^^

Party rock

Hej! Jag vet väl att jag inte har bloggat alls bra dem senaste dagarna men jag ahr verkligen inte orkat. Jag kan dock berätta lite om igår och idag!
Igår så var det tänkt att vi i min familj skulle smälta in med alla andra svenska familjer här va och fira lite midsommar även fast vi inte gör det, det var i alla fall vad som va tänkt men det slutade med att ingen orkade göra någon fancy mat som påriktigt bara är inlagd sill och köttbullar. På kvällen, typ klockan sex, så stack jag till Felicia eftersom både hon och jag hade tråkigt. Där käkade vi för det mesta... Jag klagar dock inte, vi käkade världens godaste tårta som var så in i helvetes god. Sedan spov jag över där ich idag  är det planerat att jag, Kiana och Aaliyah ska gå på bio men innan det kommer dem hem till mig och då kommer vi förmodligen bara sitta framför datan eller spela Wii. Efter bion kommer Kiana sova över här! ^^

Det var väll allt jag hade och säga, nu ska jag käka, bajsbajs.
 
En väldans fin bild på mig och bästa Ippert

Come a little closer to me

Hej allihopa! Efter jag lagt upp videoinlägget så tog ett långt varmt bad och käkade lite tacos. Sen så laddade jag sista avsnittet av Top Model Allstar och jag blev så arg när jag såg att Lisa vann! Allison var en hel klar vinnare ju!
Nä, nu ska jag kolla på ett Modern Family avsnitt, hade så bra. Hejdå! :D

Videoinlägg!

 

Of to Hanna

Alldeles strax åker jag iväg till Hanna och hämtar upp Felicia... ville bara säga det..

Nytt videoinlägg!

 

Godnatt

Sovgott ^^


Dagens Outfit

Magtröja - HM - Linne - Lindex - Shorts - Cubus - Solglasögon [som knappt syns på bilden] - Ginatricot

I will be your soldier

Hej! Just nu väntar jag på att ett avsnitt av Punk'd ska ladda medan jag lyssnar på JB. Har inte gjort ett skit idag. Bara vart hemma och slöat, latat mig och... ätit.

Har märkt att min blogg inte är så rolig längre, inte för att den har vart rolig, nejnej det säger jag inte alls men jag skriver bara vad jag gjort och vad jag stör mig på typ... Gör kanske ett videoinlägg snart? Äh, får tänka på det. Bloggar mer senare, hejdå! :D

Is there something wrong with you?

Hej! Jag har precis käkat frukost [jag vet att jag typ egentligen borde äta lunch nu] och checkar lite facebook och sånt nu. Idag har jag inte något planerat. Blir nog att jag är bara hemma och chillar. Kanske bakar något eller något sådant. Bloggar mer senare, hejsvejs.

What are we supposed to do?

Hej! Jag blev inte forever alone tillslut. En stund efter jag la upp förra inlägget så bestämdes det att jag och min kusin Rosie skulle va hemma hos mig. Vi spelade Wii och Xbox, kollade på en skräckis som var bara äcklig, kollade också på ett avsnitt av PLL och käkade lite gott.

Nu kollar jag på fotboll med mamma och checka samtidigt lite bloggar. Bloggar mer senare, hejdå! ^^

All alone

Hej! Just nu kollar jag på Extreme Homemakeover alldeles själv. Har ringt femtioelva stycen för att undra pom man kunde va idag men antingen har dem inte svarat eller är dem upptagna. Får väll va ensam idag.
Bloggar mer senare, hejdå ^^

Sova?

Ville bara säga godnatt och sovgott till er alla, är någ dags för mig att sova nu ändå...

No-food-at-night

Hej! Kom ut från dushen för kanske tjugo minuter sen. Tog ett varmt bad, om ni nu ville veta det.
Ska snart fixa något litet att käka, eller är det bara jag som ALLTID blir hungrig på kvällen. Jag skiter i om alla säger åhh, det är dåligt att äta på kvällen yadayadayada. OM JAG ÄR HUNGRIG SOM JAG FANIMEJ ÄTA.
Ville bara få ur mig det.

I wouldn't mind

Hej allihopa! Just nu sitter jag och lyssnar på Justin med full volym. Tänkte berätta lite om dagen eftersom jag inte har bloggat något hela dagen.

Jag sov alltså över hos Hanna med Felicia och ungefär klockan ett hämtade mamma mig. Vi städa hela lägenheten lite snabbt och sen kom Jenny och Filippa hit. Vi spelade Wii, pratade och satt på datan. Sedan stack Filippa hem och då bestämdes det att jag och Jenny skulle möta upp några gamla klasskompisar från 6an. Det blev först lite förvirrande men det blev bra som tur va. Lite pinsama tystnader dock...

Sedan kom jag hem ungefär vid halv åtta tiden och så har jag bara suttit bid datan och ska snart gå in i dushen. Bloggar senare, hejdå allesammans! :D
liten häftig bild jag hittade.

Paranormal Activity 1,2 & 3

Hejsan allesammans!
Jag har inte bloggat alls idag eftersom jag har vart med Hanna och Felicia hela dagen. Först var det bara jag och Hanna och då kollade vi på först Paranormal Activity 1 som rent sagt sög. Sedan kollade vi på tvåan som var i alla fall lite bättre. Sedan ringde vi Felicia och frågade henne om hon ville va och sova över med oss och sedan kom hon då. Vi bakade och käkade och vi har precis kollat färdigtpå Paranormal Activity 3 som var den läskigaste filmen jag sett i hela mitt liv. Alla vi tre dog typ fem gånger. Nä, nu ska jag gå. Hejdå, bloggar mer imon! :D
 
En bild Hanna och Filippa tog på mig för någon vecka sen. Det är dock både Hannas kläder och skor som jag har på mig på denna bild ^^

KOM IGEN SVERIGE

Hej!
Just nu kollar jag på fotboll med mami. Det gick ju bra nyss för Sverige men nepp, det blir ju 3-2 tillslut! Me det finns dock tid kvar.
Nä nu ska jag fortsätta kolla, hejdå! :)
liten weheartit bild

VILLE HELT ENKELT BARA SÄGA HEJ!


Halva dagen borta


Bild på några tjejer i klassen som dock inte är min... tog den från en annan tjej i klassen.

Hej! Jag har inte bloggat alls mycket idag som ni kanske har märkt, dels eftersom jag inte gjort något speciellt. Ringde Kiana men hon kunde dock inte vara idag så jag bestämde mig för att vara hemma och chilla på första dagen av sommarlovet. Den andra orsaken varför jag inte bloggade var också för att jag somnade typ klockan tre till halv sex.

Nu kollar jag i alla fall på Top Model. Senare ska jag nog mysa lite med familjen och kolla på film som vi hyrde häromdagen. Bloggar mer senare, hejdå! ^^


Gårdagens outfit - SKOLAVSLUTNING

Linne - Vet inte - Kjol - HM - Ring - Min syrras - Armband - Vet inte

Vet att det är två olika storlekar på bilderna

S-O-M-M-A-R-L-O-V-!

WIIHOO!
DET ÄR FREAKIN' SOMMARLOV!
Är såååååå glad! Dock har det inte sjunkit in än att det är sommar lov. Kan berätta lite om dagen igår.

Efter skolan så cyklade jag hem och dushade, sedan klockan fyra så hämtade vi upp Mt och åkte iväg till Jenny där både Filippa och Elsa va. Vi började fixa oss på direkten och efter en stund kom Mathilda också. Vi lockade håret på varann, käkade lite gott, sminkade och skrattade något regält! :D
Sedan bärde vi av oss till Domkyrkan där hela skolan stod. Mötte också upp några vänner från skolan som var där innan.
I kyrkan så sjöng det en massa, hade en tråkigt tal av rektorn såklart, detta året fick det bli om hur man spelar brändboll -.-  Så vart det också några prästar som blåste såpbubblor... fråga mig inte varför.
Efter avslutnignen så fick vi våra omdömen och det blev en massa kramar och ajdön till hela klassen. Om omdömet så blev jag riktigt riktigt nöjd. Förrutom ett enda ämne, dock blev sammanlagts poängen 100 gånger bättre än vad jag trodde!
Efter vi fick våra omdömen så gick alla vi tjejer som va hos Jenny innan, plus Ot, tillbaka till Jenny där vi fotade först. Sedan gjorde vi en stor lägereld där vi grillade korv, hamburgare, majskolvar och marshmallows. Dock tappade vi hälften av maten i själva elden. Efter vi grillat så spelade vi brändboll, snackade väldigt mycket, spelade fotboll och käkade regält mycekt godis. Sedan klockan 11 så åkte alla hem! Efter den kvällen kändes det som jag nästan rullade hem.

Idag har jag inte gjort något än sålänge. Vaknade dock kl 11, brukar vakna klockan 9 oftast... Tror jag ska ringa någon kompis jag inte vart med länge. Bloggar senare, hejdå! :D

Kommer bilder från imorgon lite senare :)

Nydyshad

Hej! Nu har jag dushat och klät på mig lite kläder och ska alldeles strax spela lite Mario Kart mot världen med syrran. Sedan ska jag äta mammas goda mat, bloggar innan jag åker iväg till Jenny där vi kommer dampa och ha allmänt skoj. Bajsbajs.

Frågor och svar

Fullständigt namn? - Sandra nånting
Ålder? - 13 bast
Vart bor du? - Neverland
Färg på ditt hus? - Bor i lägenhet
Hus eller lägenhet? - ↑
Klass? - 7an, eller slutar 7an idag!
Vilket år tar du studenten? - palla räkna
När gick du upp i morse? - Mitt alarm gick 07.30
När ska du sova? - vetifan
Vad har du ätit idag? - Kladdkaka, bröd och godis
Dagens smink? - inner beauty, thihi, nej men jag simnkar mig inte. Kanske bara nån gång men det är väldigt sällan.
Dagens roligaste? - Vi såg på niornas idre video och då råkade typ två killar pussa varann och aa, komplicerat
Socialt:
Vem chattade du med senast? Tror Ippert
Har du pojk-/flickvän? - SINGEL
Vem pratade du med sist? - mami
Vem fick du senast sms ifrån? - min borsa
Låt? - Alla around the world - Justin Bieber
Mat? - PIZZA
Dryck? - Cola
Färg? - rosa
Land?- Japan
Ämne i skolan? - Gympa, bara för att man inte behöver jobba
Senaste:
Gången du shoppade? - .... vet inte
Gången du bakade? - när min brorsa kom hem
Personen du kramade? - tror ipp
Personen du dampade på? - mamma
Personen du snackade i tel med? - mamma
Antingen eller:
Hund eller katt? - hund
Ute eller hemma? - Ute
Blont eller svart hår? - BRUNT
Har du blå ögon eller bruna? - bruna
Choklad eller lakrits? - choklad
Coca cola eller fanta? - COLA
Pizza eller kebab? - pizza
Antal:
Personer du älskar? - många
Glassar du ätit på en dag? - ..... 6st
Vem:
Kommer du inte överens med? - många...
Ska du träffa imorgon? - vet ej
Sjöng du senast för? - min musik lärare och några i klassen
Förtjänar att dö? - många
Vad:
Gör dig glad? - Roliga saker
Vad gör dig irriterad? - ojojoj var ska jag börja
Vill du helst göra nu? - bajsa.... är sååååå bajsig nödig.
Önskar du att du slapp göra - städa
Vill du ha nu? - en toa
Önskar du dig i födelsedagspresent? - Converse, som jag fick!
Längtar du till? - ATT KLOCKAN SKA BLI SEX FÖR DÅ ÄR DET SKOLAVSLUTNING.
Tycker du om dina betyg?- vi får väll se ;)
Är det bästa som hänt dig? - i donnow
Övrigt:
Är du kär? - I Justin Bieber, ja.
Hur lång är du? - 1,53 typ
Första tanken när du vaknade? ATT DET ÄR SKOLAVSLUTNING IDAG!
Sista tanken när du somnade? OM SKOLAVSLUTNINGEN!

Cake for the win!

Hej!
Kom hem från skolan ungefär kvart i tolv. I skolan så blev det exakt som jag sa det skulle bli i inlägget ↓. Btw, så vann jag tipsrundan! Det belv en påse gott och blandat som mitt pris! Sedan i slutet så hade alla nior bakat en tårta var, som därmed blev typ 56 tårtor! Dock gillar jag inte tårtor men dem hade kladkaka, that's the shit!
Nu ska jag alldeles strax dusha och sedan klocka fyra ska jag hämta upp Mt och sedan kär vi iväg till Jenny och sedan blir det SKOLAVSLTUNING!!
damp.

Snodde bilden från facebook, detta var tårtorna plus femioelva styckna till!


Tidigt inlägg

Hej! Blev färdig ganska snabbt nu på morgonen så hinner skriva ett litet inlägg. Idag så är det sista dagen av skolan och det betyder att det är skolavslutning! :D
På skolan idag ska vi först samlas och typ gå igenom vem som vann minigolfen och tipsrundan som vi gjorde igår. Sen ska vi kolla på någon film som jag tror lärarna har gjort till niorna när dom va på klassresa. Sen blir det brännboll, niorna mot lärarna och sedan blir det en liten hemlig överraskning som alla lärare säger och det kommer såklart vara glass och sen får man åka hem!
Efter skolan ska jag förstås cykla hem men klockan fyra ska jag och några tjejor vara hos Jenny och fixa oss till skolavslutningen. Vi ska till Jenny efter avslutningen också för att grilla och ha det awesome ;)
Nu måste jag gå och klä på mig utterkläderna, bloggar när jag kommer hem. Hejdå allesammans! ^^


Dagens outfit + Tidig födelsedags present

Hej! Jag har precis kollat på lite Glee, har börjat med den serien nu. Käkade också innan och ska snart kolla lite mer på Glee innan jag går och lägger mig. Dock ska jag först visa upp en liten dagens outfit bild som jag hann ta idag på morgonen.

Tröja - HM - Byxor - Pieces - Klocka - Bike For Fun
ja, jag vet att den är redigt suddig och allt den ser vääääääääldigt överredigerad ut men det är ljuset som gjorde det helt messed up -.-

Jag ska också berätta en annan grej. Exakt innan vi hade käkat färdigt allihopa i familjen så överraskade dem mig med två tidiga födelsedags presenter. Jag fyller ju år den 27 juni, som är om precis två veckor! Nej, jag fick inte en macbook eller en iphone eller något annat sånt, utan jag fick två par converse. Det är jag nöjd med i alla fall! ^^   Ett par höga röda och ett par ljusgråa låga converse fick det bli. Här ↓ kommer det lite bilder på skorna, och jag vet att dem här bilderna också är suddiga och allt sånt shit.


Detta är sista inlägget fölr idag så jag säger godnatt till er alla och dröm sött! :D

Btw, IMON ÄR DET SKOLAVSLUTNING


Girl u nasty

Hejsan! Elsa och Filippa åkte hem för en stund sen. Vi kollade en liten del på en film, satt på datan, snackade lite och spelade mariokart, som jag vann på, och lite andra grejor. Nu kollar jag på tv och ska snart käka. Bloggar ett till inlägg senare, hejdå sålänge! ^^

Går inte ladda upp en bild? o.0


Skräckis

Hej! Snart kommer både Elsa och Filippa hit och vi får väll se vad vi hittar på. Det va tänkt att vi skulle kolla på någon skräckis. Bloggar mer senare. Hejdå! :D

Minigolf


Hej!
Kom precis hem från minigolfen med klassen. Vi träffades där ungefär vid nio, när alla hade samlats så hade vi först en liten tipsrunda, sedan fick vi lite fika och sen minigolf. Kan väll säga att om man räknar med den som vann med högst póäng så blir jag den självklara vinnaren...
Nu har jag kommit hem med ett dåligt humör. Hoppas lite PS3 spel gör mig gladare. Snart ringer Filippa och Elsa och då ska vi va... någonstans o.0
Bloggar innan jag drar, hejdå sålänge! :D

 


Biggest lie ever

Hejsan! Just nu sitter jag och kollar på halv åtta hos mig och har precis käkat. Innan de så tog jag en låååååång dush!
Imon så är det ingen vanlig skoldag utan vi i klassen har dels sovmorgon men vi ska också spela minigolf. Dock r jag inte så bra på det... och har inte så bra minnen från minigolf. Det var nämligen så att när jag skulle skjuta själv golfbokken så stog nån bakom mig och då fick hon golfklubban i ögat och... det förklarar väll allt.
Detta blir sista inlägget för idag så godnatt och sovgott till er alla! :D

så sant

You are the reason

hoooollaaaa.
Just nu sitter jag på datan och checkar lite facebook och sånt. Ska alldeles strax dusha och sedan blir det halv åtta hos mig, top model och project runway! :D
Fick damp på Wiiet förut... säg inget till min brorsa...
Bloggar kanske senare, hejdå sålänge! ^^

I skåpet?

Hej! Kom hem från skolan ungefär vid halv tre tiden. Var kvar lite i skolan dock för att skrämma några lärare! ;)
Jenny hade nämligen fått plats i ett litet skåp som vi har i bår skola i h då försökte vi först skrämma min mentor Emma genom att typ säga: "Emma, det låter något konstigt ljud i skåpet. Det låter typ som en fågel, kan inte du öppna och se vad det är". Dock så gick inte Emma på det så vi testade på vår vaktmästare Tommy boy, haha! Han gick inte heller på det -.-
MEN sen testade vi på vår SO lärare genom att säga: "Vi får inte upp skåpet, kan du hjälpa oss?" och då gick hand allt på det! Haha! När han skulle öppna så hoppade Jenny fram ut från skåpet och vår SO lärare blev så rädd att han smällde igen skåpsdören på henne! x)
Såååå jäkla kul!
I alla fall, nu sitter jag här hemma och ska snart börja spela lite PS3. Ja, jag har börjat spela tvspel nu.


Sister from another mr

Hej!
Just nu kollar jag på fotboll med mamma och såklart skriker hon SHOOOT LAK SHOOOT! JALLA JALLA! hela tiden. Dock ska jag inte säga nått...
Imon så blir det en vanlig skoldag, dock har jag för mig att vi slutar lite tidigare imon. På sista lektionen har vi också någon fika mys grej sak... trevligt o veta.
Nu börjar fotbollen igen. Detta är sista inlägget för idag så godnatt och sovgott till er alla! :D

Like I care?


Bild jag tog på Ippert med hennes kamera i lördags

Hej! Denna dagen har glidit på ganska bra förutom på vår NO lektion då vi va tvugna att cykla till skogen i ösregnet och när vi väl kom till skogen skulle vi leta efter nån skogsruta med massor av mygg och insekter! Jag kan helt enkelt säga att jag inte är någon naturmänniska...
I alla fall. Vi slutade tidigare idag och efter skolan så trampade jag, Jenny och Mathilda hem till Jenny. Där snackade vi lite, fikade lite och spelade Sims 3.... lite.

Nu har jag kommit hem och tog direkt på min pyjamas och kollade på mitt ben där jag såg ett stort rött myggbett jag fått -.-'
awesome.

Har vart helt trött dem senaste timmarna eftersom jag hade en väldigt komplicerad dröm. Jag kunde först inte somna [asså på riktigt] men när jag tillslut somnade så drömde jag att jag inte kunde somna och sen så vaknade jag och då kunde jag inte somna på riktigt och sen somnade jag igen och fick samma dröm och så fortsatte det så hela natten. Tillslut när jag blev väckt av väckarklockan så visste jag inte om vissa grejer va dröm eller verklighet så aa, helt jäkla komplicerat.

Nu ska jag ta och spela lite Wii och värma lite vatten så jag kan dricka en vaaaaaarrrrrrmmmm kopp te!
Btw, stör mig mycket när några konditorier skriver ''the'' istället för ''te''.
 
 

I'll find myself in time

Hejsan!
Kom hem från Gabba runt fem tiden. Sen dess har jag käkat, kollat på ett avsnitt av Modern Family oh chillat.
Hos Gabba så spelade vi DS, checkade youtube och sånt på datan och stack som sagt ner till stan. Köpte inget idag heller.

Imon är det måndag och då är det bara tre dagar kvar till skolavslutningen! Sen så behöver man inte ens bry sig om att det är söndag eller att man måste plugga till nått jävla kemi prov! :D
AWESOME!

Bloggar mer senare, nu ska jag kolla på ett till avsnitt av Modern Family, hejdå! :D


Me, myself & I


Hej!
Det blev bestämt att jag skulle va med Gabba today! Vi tänkte dra ner till stan och kolla lite och sedan åka hem till henne där vi alltid gör samma grej. Sitter på datan eller spelar Wii. Haha, varje gång vi tänker typ såhär jätte coola grejer vi ska göra typ, oh vi ska baka en tårta lalala, vi ska göra ett ds skal yadayadayada men det slutar alltid med att vi är för lata och vi sitter på datan eller spelar tvspel! x)
But I'm not complaining, it's fun! :D
Nu ska jag ta och klä på mig och fixa mig lite, bloggar kanske hos Gabba när vi kommer tillbaka från stan, annars bloggar jag när jag kommer hem. Hejdå! ^^


Oh please

Hej! Jag vaknade för kanske tjugo miuter sen. Har kollat lite bloggar och facebook. Idag har jag inget planerat, det blir nog att jag ringer någon eller något sådant. Nä, nu ska jag gå och käka lite fukost, bloggar senare. Bajsbajs.


Tired

Nu sitter jag här och gäspar. Har kollat på lite youtube klipp nyss, slutar alltid med att jag gör det innan jag sover. I alla fall varje helg.
Nä, nu ska jag ta och lägga mig. Bloggar mer tomorrow, hejdå och sovgott allihopa! ^^

Right now


Ny header

Hej allihopa! Som några av er kanske ser så har jag en ny header. Jag va emd Ippen idag och så så fotade vi och jag kände för en liten sommrigare header så det fick det bli! Jag gillar den i alla fall, mina små vänner Mtutt och Ippert är med på bilden! ^^

Jag har inte bloggat så mycket dem senaste dagarna men jag har helt enkelt inte orkat. Jag har dock vart lite upptagen också. Kan berätta lite om denna dagen i alla fall. Först trampade jag iväg hem till Filippa, vi bestämde oss för att fota så vi fixade lite kläder och cyklade iväg till nån kohage. Sedan när vi fotat färdigt så cyklade vi enr till stan och åt på Spice & Rice. Sen checkade vi runt lite på stan och åkte tillbaka till Filippa, redigerade bilder och fixade en header och sedan trampade jag tillbaks hem. Det var också tänkt att jag skulle gå på bio med mina kusinerooos men det blev tillslut inte så.

Nu ska jag checka lite bloggar och sedan blir det nog lite Modern Family episoder. En vanlig lördag helt enkelt. Bloggar mer senare, hejdå allesammans! :D

Har inga bilder på this computerooo.

Darkness

Hej! Bloggade faktiskt innan från mammas mobil med det ville inte komma upp? Aja, idag så va det en helt okej dag som innehöll en tipsrunda, en SO inlämning, brännboll och lite håltimma. Efter skolan drog jag till stan där jag mötte min syrra. Jag köpte dock inget där. När jag kom hem bakade jag lite, kladdkaka skulle det bli, dock så hade jag i den i ugnen för länge...
Idag är det FREDAG!! Woooohhoooo! Det är bara sex dagar kvar till skolavslutningen! Excited!! Bloggar senare ;)

En bild som Filippa tog på mig för några veckor sen ^^


Hell yeah, pretty face

Hej! Jag drog alltså till stan idag med Gabba, Aaliyah och Kiana där dem tog hål i öronen. Efter det så kollade vi runt lite i stan och vi mötte också mina kusiner! :D
Jag kom hem ungefär vid halv sex kanske och sen dess har jag bara chillat, käkat hamburgare och pluggat lite.

Idag på skolan så hade vi ett tal man skulle hålla på svenskan. Det gick bra... hoppas jag o.0

Nä, nu ska jag och mamma dra och handla lite och hämta min syrra från jobbet. Detta blir nog sista inlägget för idag så godnatt till er alla och sovgott! ^^

Somewhere

Hej! Just nu är jag i Gabbas, Aaliyahs och Kianas skola. Vi ska strax gå till stan där dem ska ta hål. Bloggar when I comeback home. Bajsbajs. :D


With Hannutt och Ippert

Hej! Nu sitter jag här med Hanna och Filippa. Dem kom hit för kanske en timma sen. Vi hade tänkt baka nu, trevligt, trevligt. Bloggar senare. Bajsbajs


Ha den äran

Hej! Igår fick jag höra att PLL avsnitett skulle komma ut klockan två på natten så jag tänkte screw så jag såg den idag på morgonen istället, and it was soooooo goooooddd! ;)
Idag ska jag kanske som sagt ska vara med Ippen, dock så måste jag plugga på mitt svenska tal som är långt ifrån färdigt... jaja, man får väl improvisera lite där uppe om jag inte hinnar plugga idag...
Anyway, u know what day it is today? ;)   Ja, förutom Sveriges nationaldag. MY FRIENDOOOS BIRTHDAY! Min lilla Gabba fyller år idag! Ha den äran Gabba! Hoppas du har en awsome dag 2day1! :D

Happy B-day!


All around the world, people want to be loved


On replayyyy ↑
Hej!
Just nu kollar man på Project Runway med mami. Pluggade lite svenska innan... om ni ville veta. Imon så jag kanske ska var med Filippa annars så ringer jag någon annan. Bloggar mer senare, innan PLL kommer ut ;)
Hejdå :D


Teenager Post #3


Are there any rules baby?

Hej! Just nu håller jag på att webba med Mtutt. Trevligt trevligt.
Idag så kommer PLL ut! Gaaaaaaaaaaaaaaahhh!! Dock så kommer den ut klockan tolv på natten men what evs!
Äh, nu har jag inge mer vettigt att säga, hejdå! Checka in snart för nya Teenager Posts! :D

right now ↑

Friluftsdag

Hej! Kom hem från skolans friluftsdag för knappt en timma sen. Vi stöte kula, hoppade höjdhopp [fyfan], sprang 1.6km, sprang 80 meter och hoppade längdhopp. Nu är jag alltså sjuuuuuuuuuuukt trött! Kommer nog somna närsom.
Nä nu har jag inge mer att säga, bloggar senare. Hejdå! ^^

no pic.

Modern Family

Hejsan! Just nu håller jag på att kolla på Modern Family och väntar tills maten är färdig. Förrut så gjorde jag färdigt min BFK läxa och övade lite på ett svenska tal vi ska ha på torsdag. Imon så vår skola på friluftsdag, yiho, jag älskar ju friluftsdagar. Det bästa jag vet. Ever.
Äh, nu ska kolla på ett till avsnitt av Modern Family, hejdå! ^^

Tretton random sakeroooo


We feel alright

Hej!
La aldrig upp bilderna från teater skiten igår, i know. Lägger upp dem idag! .... kanske
Anyways, idag är det mpndag, yeeeeeeyyy. Det var en långsam lång dag idag. När man kom hem så äkade man lite mellis, spelade lite gura, checkade youtube och facebook, hade ett liten konversation med Kianis om hon skulle komma hit eller jag dit i typ en halv timme, det blide inget av det. Bajskorv.
Nä nu säger jag hejdå, kolla in snart. Ett videoinlägg kommer upp ;)
jag och min fina guitarooooo

Don't really know how I got here

Hej!
Kom precis ut ur dushen och ska nu käka något och kolla på modern family, man kan säga det är mitt nya Pritty Little Liars, på tal om PLL så kommer första avsnitet av säsong tre ut på tisdag!
MAJGAAAAAAAAAAAAAAASSHH!! DET SLUTADE JU OCKSÅ SÅ JÄVLA BRAA!
Anyways, lägger upp bilderna och kanske ett videoklipp från teatern snart, ni får hålla er lite längre eftersom det är så många som kommenterat att dem sååååå gärna vill ha både film och bilder -.-
Bajsbajs

Btw, bara 11 dagar kvar till skolavslutningen! That shit's crazy! :oo


Theater

Hej!
Kom hem från teater uppvisningen ungefär vid fyra tiden. Det gick toppen, glömde en replik och sånt men det händer ju! När jag kom hem så käkade jag lite ägg, kollade på modern family och chillade . Nu ska jag bara göra sista frågan på min SO uppsats, repetera lite till mitt svenska tal och sedan är jag färdig med alla läxor denna veckan! Awesome.
Nä nu ska jag göra färdigt jäkla SO uppsatsen, bloggar senare och då kommer det bilder och kanske en video från teater uppvisningen so checka laterooo. Hejdå ^^

Have no pics on this computeroooo


Question deux

Så, nu är jag färdig med fråga två! Pheeww, nu är det bara tredje frågan kvar och den tar hur lite tid som helst! Dock så hinner jag inte göra den nu, för nu ska jag gå och fixa mig lite och sedan trampar jag iväg till teatern. Bloggar när jag är hemma, hejdå everybadyyyy!


Mornin'

Godmorgon! Vaknade typ nyss och ska snart plugga lite på min SO inlämning. Blev bara färdig med en av frågorna, [finns tre frågor] dock så tror jag att det var den ''största'' frågan på uppsatsen så dem andra två blir jag nog färdig med idag :)

Idag ska jag som sagt ha en teater uppvisning, är inte så värst nervös. Replikerna sitter, i alla fall mina, det är bara placeringarna jag är lite rädd att jag ska messa up.

Bloggar nog innan jag drar till föreställningen, annars så bloggar jag när jag kommer hem. Hejdå! ^^


Caramelldansen

Hej!
Jag hittade inte något videoklipp med modern family grejen, dock så hittade jag denna awesomeiga låten! Jag vet, jag är helt efter... okej lååååååång efter med denna låten men nu var det väll min tur att denna låten skulle fastna i huvet. Aja här är den!

Let's do this!

Hejsan, kom precis hem. Jag och mamma skutsade syrran någonstans och sedan handlade vi lite. Nu har jag tänkt mysa lite med mami och sedan kolla på modern family. HAHA, på tal om moedrn family så måste jag visa er alla ett klipp sen!
HAHAHA, så jääääääääkla roligt!!
Aja, lägger upp det sen så checka in lateroooo, byyyeee! :D

The twinkle, twinkle

Hej!
Just nu håller jag på med min SO inlämning, är snart färdig med första frågan i alla fall. Yiiihoooo...
Sov ganska länge faktiskt, ungefär två och en halv timme... Kommer sova sent inatt om man säger så. Aja, nu ska jag fortsätta med min uppsats, bloggar senare. Hejdå allihopa! ^^

Behövde bara lägga upp den här


Sleepy

Hej! Kom hem från genrepet ungefär vid ett och skulle precis börja på min religion uppsatts så nu har jag suttit och läst hela häftet två gånger men jag bara kände hur det jag läste bara åkte ut ur huvet efter en sekund och det betyder att jag är trött och det betyder att jag inte kan plugga! Det är typ helt mission impossoble för mig att plugga när jag är trött. Aja så nu tänkte jag ta en liten tupplur så bloggar jag senare, hejdå ^^


Awaken

Hej allesammans! Har nyss vaknat och ska käka nu käka lite frukost. Idag så ska jag dra och göra ett genrep på teateruppvisningen imon så kommer hem ungefär vid halv två. Sen så ska jag bara plugga SO, har en inlämning som jag kanske har nämnt tio gånger nu -.-
Bloggar när jag kommer hem från genrepet. Hejdå! ^^

Behövde bara visa upp tårtan jag åt för ungefär en vecka sen, ser den inte såååååå god ut! :oo


Tell me your wish

Hej!
Har kollat på lite videoklipp på youtube, kollat på några modern family avsnitt och bara chillat. Nu ska jag gå och mysa lite maed mamma ^^
Bloggar mer imon, hejdå och godnatt!

Excited

Hej!
Kom hem från stan för kanske två timmar sen. Köpte dock inget. När jag kom hem så käkade jag lite mellis och har bara kollat på modern family hela tiden.
Idag är det äntligen fredag och denna helgen så har jag teater uppvisning! Spännande ^^
Bloggar senare, hejdå! ^^

RSS 2.0