Awesome

Hej! Har precis kollat färdigt på djursjukhuset med mamma och ska nu kollar på Grey's Anatomy..... Om det nu stavas så.. Som jag inte tror det gör.
Aja, imon är det fredag vilket som är awesome! Nästa vecka kommer det bara vara en och en halv vecka kvar till skolavslutningen!! Fatta vad awesome!
Bloggar mer imon så godnatt till er alla! ^^


I know it for sure

Hej!
Kom hem från stan för ungefär en halvtimma sen. Jag, Hanna och Filippa stack dit efter skolan och kollade lite på kläder och sånt. Vi tänkte dra dit imon igen då jag nog köper lite grejer där ^^
Idag så va skolan helt okej, två inlämningar dock. En i biologi och en i franska. Pheeeww, nu behöver man inte plugga mer på dem.
Nästa vecka kommer blir ganska jobbig. Vi har en stor inlämning i religion och så ska vi hålla ett tal för ungefär halva klassen, tycker dock det inte är så svårt.
Nej fyfan, nu låter jag helt...... euuww
Bloggar senare, hejdå! ^^

Next → Dush

Nu så hoppar jag in i dushen, bloggar nog inte mer idag så godnatt till er alla och sov gott! ^^

Yeah right

Hej allihopa!
Kom hem för kanske en timma sen. När jag kom hem så satte jag mig vid datorn direkt, checkade lite facebook och sedan började jag med min biologi labbrapport som jag bara ville bli av med så den är jag färdig med nu. Nu ska jag gå och fixa lite mellis och vara helt bitter eftersom Justin Bieber just nu är i Norge om min kompis är däääääär!
Avis? Pfft.
Äh, kommer ändå gå på hans konsert denna sommarn ;)
Bloggar senare, hejdå! ^^

Plugg

Nu ska man plugga lite matteord och rita nån blomjävel innan topmodel börjar.

Glad! Tack gode gud

Hej!
Nu är jag fanimej glad! Dels för att jag är heeeeeeelt färdig med franska inlämmningen och att jag skrivit ut allt och hela den skiten, men också för att för någon gång vann nån jävla tävling på internetoooo. Vann dagens blogg på Sankas blogg ^^
Weiiiiiiii
Nu ska jag gå och vara glad. Hejdå! :D

Trött


Hej! Bloggade inte när jag kom hem från skolan eftersom jag va såååååå trött, slutade med att jag somnade framför tvn med en halvuppätten macka i handen.
Aja, har inte så mycket att berätta om dagen förrutom att den sög. Jag har gick runt och va arg hela sista tiden i skolan och tillslut så slutade det med att jag tog ut all min ilska på min syrra.... som inte gjort någonting alls. Saaawiiiii.
Aja, alla blir väll irriterade på folk.
Btw har märkt att jag inte gjort något videoinlägg på länge, tror dock inte jag kommer lägga upp någon innan skolavslutningen. Inte för att alla bara: Åhhh! Lägg upp videoinlägg, du är så braaaa!
Inte alls så, bara att jag känner att jag vill lägga upp lite då och då.. och att jag måste få ut min irritationer.. är det ens ett ord o.0
Bajsbajs.

Of to skolan

Hej! Nu trampar jag iväg till skolan. Hade inget speciellt att säga på det här inlägget precis... Missade William på Godmorgon Sverige imorse.. ://
Ah, det var väll det. Bloggar när jag kommer hem. Hejdå allihopa! ^^


Gårdagens... gårdagens outfit



Tröja - Monki - Shorts - HM - Cykelbyxor - Cubus


Biologi

Hej allesammans!
Just nu sitter jag och håller på med min biologi inlämning som är till på torsdag medan jag också käkar lite chips, intresant att veta va?
Har hållt med med båda mina inlämningar hela dagen idag. Teatern var inställd idag, hemska nyheter om varför det var inställt.
I alla fall, jag har alltså inte gjort något intressant idag alls, därför inte jag bloggat någonting. Har inget vettigt att säga så säger väll hejdå nu med en gång, hejdå.

Btw, till alla er William Spetz fans, han är på Godmorgon Sverige imorgon klockan 07.50 så kolla då ;)

Bildlöst inlägg this time...


Like whoa

Hej! Kom precis ut från dushen och håller nu på att käka vattenmelon. Pluggade färdigt matteordeb och engelska innan, hann dock inte göra biologin idag men det hinner jag imon.
Har inget mer att säga... Kände att inläggen idag blev jätte ointressanta.. Aja, bajsbajs.

Jag och vår gästs dotter för nån dag sen.


Franςais

Hej allihopa!
Idag kommer min dag se ut ungefär såhär ↓
Roligt va?

Dock så måste jag jobba lite på min biologi inlämning som ska in på torsdag. Sen ska jag plugga in lite matte ord och engelska glosor. En redig pluggdag alltså. Men så ska man också fira mamma! Morsdag today ^^

Gjorde bara ett inlägg igår för jag var väldigt upptagen, om man ska säga så. Igår så drog jag Filippa och Hanna till stan där jag letade efter en morsdag present till mamma. Sedan så tog jag bussen hem och käkade och sedan skutsade mamma mig och Filippa hem till Hanna där vi kollade på Eurovision. LOREEN VANN! HELL TO THE YEAH! Och aa det var väll det.

Tog också bilder på dagens outfit igår så dem kommer upp senare, checka in då. Hejdå! ^^

Btw, bilden är inte så suddig, gjorde det med mening ;)

Ragestache #5


I got it in me

Hej hej!
Jag vaknade ungefär vid elva idag, har ätit frukost nu och just nu kollar jag på tv och chillar. Idag ahr jag inte planerat nånting. Tänkte dra ner till stan med någon kanske, dock så måste jag plugga lite. Min franska inlämning är inte klar än. Åhhh, vad jobbigt det är att skriva allt!
Aja, bloggar mer senare. Hejdå! :D
 
 


Sommartider hejhej sommartider

Hej!
Idag har det vart en toppendag! Det var ju som sagt en ''ta hand om dem nya sjuorna dagen'' och det va jättekul!
Det va typ olika stationer med olika lekar eller saker man skulle göra. Alla i sjuan hade sin ''position'' eller vad man ska säga. Alltså, några va typ gruppledare, som jag var tillsammans med Mt och Emmy i min grupp, medan andra tog hand om de olika stationerna. Sen på slutet fick man veta vilket lag som vann och det var såklart mitt, Emmys och Mts lag ;)
Efter det så bestämde jag Mt och Filippa oss för att åka hem till Mt för att bada och fota så jag och Filippa trampade iväg på våra cyklar, först till Filippa för att hämta hennes grejer och sen till mig där jag hämtade mina grejer. Tillsist så trampade vi iväg till Mt! :D
Vi badade alltså hos Mt och fotade lite, ska fråga om Filippa kan skicka bilderna ^^
Bloggar senare, hejdå! :D
Bildläst inlägg eftersom jag ser ut som bajs.

Dagens outfit

Skjorta eller vad man ska kalla det - Min syrras - Linne - Lindex - Shorts - Cubus

Btw, vet att dem är överredigerade och suddiga och shit men... jag gillar dem lite överredigerade och min kamera suger!

It's ironic

Hej!
Bloggade inte igår för dels så kom våra gäster och för att ja somnade ^^
Men jag kan berätta lite om igår och idag.
Igår så hände det inte så mycket. Jag gillar faktiskt inte onsdagar, dels för att vi har typ en och en halvtimme lektion på morgonen med geografi som är såååååå tråkigt, och för vi har BFK [biologi, fysik, kemi] och dels för att den är bara helt tråkig. Hatar onsdagar, och måndagsar med för den delen. Jo, vi fick tillbaka våra geografi läxförhör som gick såååååååååååå mycket bättre än vad jag förväntat mig. [jag vet att jag skrev samma sak om historia provet, what evs]
Sen så slutade vi lite tidigare eftersom vår klass mötte den andra klassen på fotboll om typ Skol IF skit och sånt. Sen så va den dagen slut.
Idag så har jag bara haft det tråkigt. Jag gillar inte torsdagar heller förrutom slöjden, dock gillar jag bara syslöjd. Det hände i alla fall inget spännande idag.
Jag längtar i alla fall till imon! Imon så ska vi sjuor ta hand om dem blivande sjuorna, ska bli gryyyymt roligt! Vi ska inte ha som dem andra skolorna att man bara får träffa sin klass och sånt utan en lek dag! Vi kommer att ha flera olika stationer med lekar såsom vattenballongskasting och hoppa säck och sånt! ^^
FUNFUNFUN!
Imon så kommer man också får veta vinnaren av Fokis tävling ^^
Tomorrow's a special day.
Dagens outfit kommer snart, checka in senare. Hejdå! :D



Eurovision songcontest

Hej! Just nu sitter jag och kollar på Eurovision songcontest med mamma. Bara jag som inte visste att det va idag? o.O
Aja, gästerna kom inte idag, dem kommer imon... Och nu blev detta väldigt ointressant.. Hejdå.


Let's do this one more time

vet inte varför den ena blev helt svartvit? o.O
Hej!
Kom hem från skolan för ungefär en kvart sen och just nu sitter jag på datan och kollar lite facebook. Idag så kommer några gäster till oss och det ska bli treeeevligt. Deras dotter är såååå söt! ^^
Äh, nu måste jag börja jobba på min franska inlämning, bloggar senare. Hejdå! :D

When everything is out, go gotta take it in

Moshi Moshi! ^^
Kom nyss hem från teatern, vi repeterade genom några scener. [känner mig jävligt cool när jag säger det]
Nu är jag i alla fall hemma och ska nu börja läsa genom ett häfte om kristendomen vi har i läxa till imon. Detta blor nog sista inlägget för idag så jag säger godnatt redan nu. Hejdå och godnatt allesammans! ^^
Btw Filippa, såg det också om datumet :// ♥

NERVÖÖÖÖSS

Hej! Kom precis hem från skolan som innehöll en musik uppspelning, tråkig labb lektion, en väääääldig massa drama och ett oförberett matte förhör som gick sämst. Verkligen bajsbajsbajs. Jag som trodde jag höjt mitt betyg i matte och vart såååååå bra på proven men nepp. Emma, ja som är min mentor, vill inte att jag ska få det och ger mig därför den svåraste skit grejen.
Bajspottaskitjäklaemmajävelsomvillförstörahelamittlivmensomjagändåmåstegillaföratthonskagillamigsåhonskagemighögrebetyg
I alla fall.
Som ni ser på rubriken så är jag väääääldigt nervös, man får snart veta vem som vann Fokis tävling. Dock så ska jag inte över..... längta mig själv? Asså, ska inte övergöra det för om jag förlorar, som det är en stor channs att jag gör, så kommer jag bli ledsen och yadayadayada.
Bloggar senare, hejdå! ^^

Första doppet

Hej!
Kom hem från Filippa för ungefär en timme sen. Vi stack som sagt till stan och sedan drog vi hem till Filippa och bestämde oss för att ta första doppet detta året eftersom det va såååå himla varmt idag så jag åkte hem och hämtade bikinis och sånt och trampade sedan iväg till Filippa igen, sen drog vi och badade. Det va sååååååå kallt men vi klarade det ;)
Sen så va vi ute en stund och hade kul och sedan trampade jag tillbaks hem. Nu så har jag ätit och kollat lite på facebook och youtube och ska nu dusha. Bloggar nog ett till inlägg senare så checka in då! Hejdå sålänge! ^^

Btw, det va ju som sagt sjukt varmt idag och hörde precis att det ska bli ännu varmare imon! Looooove


Stan

Hej!
Jag har precis pluggat färdigt nästan allt, bara lite matte kvar, men nu ska jag fixa mig lite [ja, jag är fottfarande i min pyjamas] och städa mitt rum och sedan bär jag av till Filippa. Sedan drar vi iväg till stan och that's the plan!
Ser om jag får med mig nått hem. Bloggar när jag kommer hem igen. Hejdå! ^^

Sry att det blir lite bildlösa inlägg hela tiden. Har inga bilder på denna datan ://


Morsning korsning

Hej allihopa och godmorgon! Jag har precis käkat frukost och har inget planerat idag. Tänkte plugga lite smått och sedan bara chilla. Kanske ringer nån senare.
Bloggar mer senare, hejdå! ^^

Me and my sistah down bellow


God natt & sov gott

Hejhej!
Just nu sitter jag och kollar på någon konstig film... Har inget speciellt att säga egentligen.
Ville bara säga godnatt kanske? Aja godnatt till er alla och sov gott! ^^


Nu blirre vattenmellon käk!


Sims

Hej! Nu sitter jag och kattmat mig framför tvn, vi har precis firat klart min syra och ätit massor med mat och tårta. Nu ska jag gå och städa mitt rum lite snabbt och sedan spela Sims. Förra gången så hade jag precis möblerat färdigt nästan hela huset och såklart så skulle hela jäkla spelet karsha -.-
Bloggar senare, hejdå ^^


FokiManiac

Som ni kanske såg i inlägget där nere så är jag med i en tävling. Jag är nämligen med Fokis tävling där man kunde vinna en kamera! Och såklart har jag ckeckat in alla andra ''bidragen'' och sånt! x)
Ni får hålla tummarna att jag vinner! ^^
Bloggar senare, hejdå. :)

Jag vill vinna en Canon 600D!

Vadskulle ni ta för bilder med en EOS 600D?
Svar: Jag skulle tagit stora mängder med bilder på dels mina vänner men också på min vardag, men allra mest på hela mitt liv. Jag vill ha kvar minnerna och stunderna av mitt liv, och det skulle jag verkligen kunna med hjälp av denna underbara kamera.
 
Kläderna är från butikerna Lindex, Monki och såklart Fokiwa ;)
 
Btw, till juryn, detta var inte min kamera jag fotade med nu. Slälv har jag en mobbad och helt konstig digital kamera som är tre år gammal. Det var nämligen min kompis Filippa som tog bilderna med sin kamera Canon Eos 500D. Bilderna i headern och menyn är också tagna av andra vänner som äger en systemkamera.

To Filippa!

Hej allesammans! Idag så ska jag dra till Filippa och fota lite, ni kommer fatta sen, och ungefär vi två ska jag och familjen fira min storasyster som fyllde år i... tisdags? o.O
Aja, bloggar mer när jag är hos Ippen. Hejdå! ^^


Ooopsiiii


To the cinema

Hej! Nu drar man till bio för att kolla på The Avengers med da family. Bloggar kanske när jag kommer hem. Hejdå! ^^


Top Model

Hej allihopa. Just nu sitter jag och kollar på Top Model med mamma. Blev inte att jag skulle vara med nån idag. Har bara vart hemma och latat mig. Bloggar senare, hejdå! ^^


Home

Hej allihopa!
Kom nyss hem från Hanna. Sov över där igår med Felicia och haft anmällt roligt.
Idag så har jag ingenting planerat. Kanske ringer någon snart? Eller så är jag bara hemma och latar mig som vanligt. Har inget läxförhör eller prov nästa vecka! TACK GODE GUD! Pallar verkligen inte med mer plugg. Aja, nu ska jag gå och ringa en kompis, bajsbajs.

Designen är uppe!

Hej! Nu är deignen klar och inne på bloggen! Om ni inte ser den så tryck på f5. ^^
Nu ska jag blogga vanligt eftersom designen är klar! Just nu är jag hos Hanna med Filippa och ska alldeles strax fota. Innan så var vi också i Grand och checkade in lite grejer och åt lite bananasplit. Bloggar senare, hejdå! ^^
Btw, kommentera gärna vad ni tycker om designen! ^^

Ragestache #4


I'll be here, by your side

Om ni vet vilken låt det är där uppe så vet ni vilken låt jag drogar nu.
Anyways.
Hej allihopa! :D
Idag har jag inte gjort så mycket. Skolan va normal och tråkig som vanligt. Tog hem min pall från syslöjden idag, so thats nice...
När jag kom hem så satt jag på datan, plugga lite, gjorde lite grejer med mamma och nu har jag dushat och ska snart kolla på Criminal Minds, haha Jenny ;)
Aja, snart kommer det såna där rooooooooliga bilder. Bajsbajs.

Humor


Efterbliven blogg

Jajajaja
Jag vet att bloggen ser helt förstörd ut för jag håll nämligen på att fixa lite med designen men jag gjorde alla kodmall skit grejer på en annan testblogg men sen så va jag på riktigt inne på denna bloggen och blääääääääää
Aja, jag SKA fixa designen men ni för nöja er med en liten konstig design nu.
NU TILL NÅGOT ANNAT!
Jag bloggade faktiskt med ''gårdagens'' outfit men den kom tydligen inte upp -.-
Aja, idag så var det en rätt så bra dag, förutom att vi hade prov i geografi men provet gick väll bra. Sedan fick vi också tillbaka ett prov, kemi provet om syror och baser. Det gick också bra.
Aja, nog om skolan. Jag längtar såååååååå mycket till helgen! Jag ska på ett konvent med Gabba och jag längtar söndeeeeer!
Nä, nu ska jag.... äh hejdå.

Your my kryptonite

Tjena!
Just nu är jag dunder glad eftersom jag har pluggat färdigt allting till provet imon, provet idag gick super bra och jag fick tillbaka mitt SO prov som gick sååååååååååååååå mycket bättre än det jag hade förväntat mig!
Mycket prov? pfft...
Just nu sitter jag och lyssnar på 1D på full volym, drogar One Thing! :D
Lägger snart upp dagens outfit jag skulle lägga upp igår, hejdå! ^^

1D

Hejsan svejsan!
....
Jag har pluggat hela dagen, notera hela dagen, men vad gör man inte för att få ett bra betyg, am I right, am, I right?.. äh.
Är snart färdig, ska bara plugga in lite mer matte men sen så är man fäääääääärdiiiiiiiig. Jag vet att jag har en rätt så tråkig blogg just nu med en sjuuuuuuuuukt gammal desgin, som jag ska snart fixa, och att jag bloggar om ingenting men vad ska jag säga? [eller rättare sagt skriva, hehe] Jag kanske kan lägga upp sånna roliga skiter senare? :D
Nu har ni något att se fram emot ;)
yeah right

loooooooooooooooooove (L)


YOLO

Hej!
Just nu sitter jag och kollar på barnkanalen [och ja, ja kollar alltid på barnkanalen] och är proppmätt!
Idag har jag inte planerat nånting alls, [HAHA, stavade fel på planerat först så det stog planterat, HAHA, tyckte jag va skit kul] ska mest plugga och... plugga. Jag har äntligen fått in geografin nu OCH matten, sen har jag inget mer att plugga till. Tror jag o.O
Bloggar mer senare, hejdå ^^


Twilight

Hej! Har inte bloggat idag ellerigår eftersom igår sov jsg och Jenny över hos Hanna efter skolan, sen idag så har jag vart upptagen med att plugga och såg åkte jag och familjen och tog en liten pytte fika och sen har jag bara chillat.
Just nu kollar jag på Twilight, haha klassiker ;)
Bloggar mer imorgon, hejdå ^^


Videoinlägg ^^


Videoinlägg!


Videinlägg på G.... PÅ RIKTIGT NU!

Hej!
Kom hem från skolan för typ tjugo minuter sen oc har precis gjort ett videoinlägg som håller just nu på att ladda på Videofy.me. Alltså kommer det funka!
Idag så började som sagt skolan igen och man märkte att alla va trötta idag på geografi lektionen, hatar geografi. Suprise, suprise.
Aja, checka in snart för då kommer både ett videoinlägg och dagens outfit! Hejdå! ^^

CP DATA!!

ÅHHH!! JAG BLIR SÅ ARRRRGGG!!
När jag har filmat videoinlägget och allt så ska jag lägga in filmen på datan och sen när jag trycker öppna med Windows Live Moviemaker så är filmen helt svart!! MEN den är inte svart när man spelar upp den i Windows Mediaplayer eller vad det heter, så jag testade att klippa filmen och allt ändå men det funkar ändå inte!!
BAAAAAAJJSSS!
Vet några någon bra hemsida eller nånting där man kan klippa filmer och sånt? Kommentera då, snääällllaaaaa!


Dagens outfit


Tröja - HM - Vitt linne under - Lindex - Shorts - Ginatricot - Leggings - No idea what so ever - Ring - Lindex

Btw, vet inte varför bilderna blev så brusiga, dem va inte det på datan.
Oh-My-God, kände mig sååååå fotografisk när jag sa det... eller vad man ska säga..


Videinlägg på G

Moshi Moshi! ^^
Jag kom hem från ''picniken'' för kanske 40 mintuter sen. När jag kom hem bestämde jag mig för att göra ett videoinlägg [HOPPAS HOPPAS HOPPAS ATT DENNA INTE DAMPAR OCKSÅ!!] och har käkat lite.
Har annars inte gjort något idag, senare idag ska jag bara chilla, kolla på Americas Next Top Model och lite Desperate Housewives och sånt :)
Kolla in senare för då kommer ett videoinlägg! :D
Hejdå! ^^


Picnik

Hej!
Just nu är jag och familjen påväg till... någonstans, det är sååååååå fint väder ute just nu så vi tänkte ha en picnik!
Sounds töntigt, i know.
Aja, bloggar när jag kommer hem, hejdå! ^^


Sleepy

Hej! ^^
Jag har precis borstat tänderna och just nu är jag i min säng med datan på knät  och ät nydushad och ska precis börja kolla på Hello Baby. Ville helt enkelt bara säga godnatt, eller kanske rättare sagt godmorgon... HEHEHE.
Äh, godnatt eller godmorgon eller vafan ni nu än vill!


RSS 2.0